ULTIMA THULE Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

ULTIMA THULE – Kom Hier (6+)


Een poëtische, grappige, intieme en tedere familievoorstelling… én een prachtige ode aan de vriendschap... Woordeloos, maar veelzeggend!


Marco & Kubo zijn elkaar uit het oog verloren.


Maar uit het oog,


Wil niet altijd zeggen uit het hart.


Dat weten ze allebei.


Hun vriendschap hangt


Als een sterk, onzichtbare draad


Tussen hen in.


Hij trekt hen terug naar elkaar toe.


Langs magische werelden,


verrassende gebeurtenissen,


en surreële ontwerpen.


Kom Hier is een ode aan de vriendschap.


Wanneer speelkameraden Marco en Kubo van elkaar gescheiden raken doen ze er alles aan om elkaar terug te vinden. Vanuit de prachtige tribune, die speciaal voor deze voorstelling werd gemaakt, volgen we hun avontuur naar magische werelden. Verwacht een fantasierijke reis langs miniatuur installaties overgoten met licht, schaduw en geluid.


Griet Herssens laat haar mooiste, meest poëtische, grappigste en tederste beelden op jullie los.


Woordeloos, maar veelzeggend!



KERST IN DE VELINX


Kerst in de VELINX is een feest voor de hele familie met een warme en feestelijke ontvangst, met lekkernijen en leuke verrassingen in alle hoeken en kieren en een spetterende familievoorstelling voor jong en oud!


www.ultima-thule.be


Credits: Spel & creatie: Griet Herssens – Regie: Sven Ronsijn – Scenografie & techniek: Rupert Defossez – Muziek: Griet Pauwels – Advies poppen: Evelyne Meersschaut – Assistent techniek: Geert Jonkers, Juriaan Houttekier & Simone Scaini – Stage: Tibau Beirnaert – Coproductie: Perpodium – Met de steun van de Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid – Foto © Bjo¨rn Comhaire

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Vriend van de Velinx - 6,00 euro, Kinderprijs - 6,00 euro, Gezinsbond - 6,00 euro

Waar

de VELINX
Dijk 111, bus 2, 3700 Tongeren

Organisator

de VELINX