DE MAAN Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

DE MAAN – DE VROUW DIE ZICH VERSLIKTE IN HAAR ONDERGOED (en andere onwaarschijnlijkheden) (5+)


Een verzameling van gevonden voorwerpen ontmoet een verzameling van absurde verhalen. Een speelse uitnodiging om samen te kijken naar hoe wij kijken


Een lege kamer met een gat in de vloer en een omgevallen stoel. Wat is hier gebeurd?


Een tafel die in twee is gezaagd en alle fotokaders zijn omgedraaid. Wat is hier gebeurd?


Een overgelopen bad en een raam dat open staat. Wat is hier gebeurd?


Maak je op voor een vreemd avontuur: we verdwijnen in miniatuurwereldjes waarin alles mogelijk is. Begeleid door een koor van kinderstemmen ga je op ontdekking langs gevonden voorwerpen en ruimtes waarin niets is wat het lijkt. Een voorstelling over durven kijken en verbeelden, zonder juist of fout. Door de wereld te verkleinen, vergroot je de mogelijkheden.


DE VROUW DIE ZICH VERSLIKTE IN HAAR ONDERGOED kaapte de prijs weg voor de 'meest indrukwekkende voorstelling' op Het Boze Wolf Figurentheaterfestival in 2023 en werd daarmee uitgeroepen tot beste voorstelling in het Belgische-theater-der-dingen-landschap.



KERST IN DE VELINX


Kerst in de VELINX is een feest voor de hele familie met een warme en feestelijke ontvangst, met lekkernijen en leuke verrassingen in alle hoeken en kieren en een spetterende familievoorstelling voor jong en oud!


www.demaan.be


Credits: Van: Greet Jacobs & Salomé Mooij – Spel: Greet Jacobs/Barbara T'Jonck & Salomé Mooij – Scenografie: Greet Jacobs, Salomé Mooij, Katinka Heremans & Paul Contryn – Muziek: Benjamin Boutreur & Jonas Van den Bossche – Eindregie: Simon D'Huyvetter – Productie: DE MAAN – In coproductie met Perpodium – Met dank aan Cronos Invest – Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap en Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid – Foto © Diego Franssens


Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Vriend van de Velinx - 6,00 euro, Kinderprijs - 6,00 euro, Gezinsbond - 0,00 euro

Waar

de VELINX
Dijk 111, bus 2, 3700 Tongeren

Organisator

de VELINX