(Her)ontdek de bibliotheek

Tongeren - (Her)ontdek de bib tijdens een rondleiding !
Koudere dagen, voor veel mensen de tijd om met een goed boek in de zetel te kruipen, en daarmee het ideale moment om de bibliotheek te (her)ontdekken!
Wist je dat we als bib beschikken over een ruim aanbod aan creatieve boeken? Maar dat we ook tijdschriften, kookboeken, stripverhalen, films en muziek voor jong én oud uitlenen?
Hou je niet van een papieren versie dan nemen we je vandaag, stap voor stap, mee in onze digitale wereld. Onze e-boeken, luisterboeken en interactieve kinderboeken zijn samen goed voor meer dan 15.000 titels die gewoon in je broekzak passen!

Om het najaar goed te starten organiseert de bib op zaterdag 26 oktober van 9.30-11 uur, dus weer een infomoment.
Tussen 9.30u en 10.00u neemt een bibliotheekmedewerker je mee doorheen de bibliotheek en vertelt je alles over de verschillende materialen, waar je die kan vinden en hoe je iets opzoekt in de catalogus. Je krijgt uitleg over de zelfuitleenbalies en de betaalautomaat, we vertellen je hoe je lid kan worden maar ook waar je gewoon gezellig onze tijdschriften en kranten kan lezen.

Tijdens een 2de deel - van 10u tot 11u - tonen we je via een presentatie op groot scherm, hoe je e-boeken en andere digitale collecties kan uitlenen, hoe je lid wordt van Mijn Bibliotheek en welke activiteiten we nog organiseren.
Kortom alles wat je ooit wilde weten over de bib!
heeft u jonge kinderen (4-8 jaar)? Dan kan u hen inschrijven voor het voorleesuurtje van 10-11 uur met knutselmoment zodat u rustig het 2de deel kan volgen in onze zaal op de 1ste verdieping.
Deelname is gratis, maar we ontvangen graag een seintje op voorhand via telefoon (012/800 060) of mail (bibliotheek@stadtongeren.be).

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Openbare bibliotheek Tongeren
Dijk 111, 3700 Tongeren

Organisator

Openbare bibliotheek Tongeren